Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε οι Επίλεκτοι έβγαλαν ένα νέο δισκάκι, το οποίο δεν είχαμε ακούσει στην ώρα του, άρα γράφουμε για αυτό τώρα.

Ο δίσκος λέγεται "ΠΑΡΕ" και οι Επίλεκτοι φαίνονται πιο ώριμοι από ποτέ. Κρίθηκαν για τις επιλογές τους και συνέχισαν δυνατοί.

Ο Sonqo Pura πάντα πιστός στο style και το flow που μας έχει ξαναδώσει ωμό, ο Toni Raw από το τελευταίο album έχει εμφανή βελτίωση και στον στίχο και στον ηχόχρωμα του, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά.

Oι δυο παραγωγοί του album, Μάριος Jones&Manito μέλη των Επίλεκτων επίσης από το προηγούμενό τους album , δίνουν πόνο και εξέλιξη. Ίσως από τις πιο ωραίες trap παραγωγές στην πιάτσα.

Το Viberated ξεχώρισε και προτείνει δυο κομμάτια τα οποία συμπεριέλαβε στη λίστα του για καθημερινή ακρόαση:

Πρώτο κομμάτι η Βροχή, η οποία με τις σταγόνες της φέρνει πίσω καλές αναμνήσεις για αυτούς που έχουν φύγει και πάντα θα θυμόμαστε.Δεύτερο κομμάτι το Noctum, το οποίο θίγει αρκετά κοινωνικά προβλήματα τα οποία όλοι μας βλέπουμε λίγο η πολύ στον περίγυρό μας.

Επίσης χρησιμοποιούν αρκετά καλά το autotune και δεν σε κάνει να θες να το αλλάξεις, πράγμα που συμβαίνει σε πολλούς εγχώριους δίσκους τελευταία λόγω μόδας.

"Κοίτα τους υπνωτισμένοι
Με ένα κινητό στο χέρι αμίλητοι
Η οθόνη φωτίζει την θλίψη
Προσεύχομαι για σας.."


Info:

https://www.facebook.com/epilektoi/

https://www.youtube.com/user/EPLKT