Όλοι έχουμε αναρωτηθεί έστω μία φορά πώς είναι να είσαι επαγγελματίας rapper, είτε σκεπτόμενοι πώς είναι η ζωή των αγαπημένων μας MCs, είτε όταν δεν αντέχουμε άλλο την δουλειά και την πραγματικότητα μας και σκεφτόμαστε να τα παρατήσουμε και να γίνουμε rappers, έτσι κι αλλιώς, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι μωρέ;

Όπως, μας δείχνει ο κινηματογραφιστής Paul Iannacchino Jr, με το περσινό ντοκιμαντερ του, Adult Rappers, για τους rappers της "εργατικής τάξης", τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζομαστε. Όπως, όλα τα επαγγέλματα έχει τις καλές και τις κακές στιγμές του και το μαθαίνουμε απο πρώτο χέρι μέσα απο ιστορίες και σκέψεις που μοιράζονται αρκετά γνωστοί rappers της underground σκηνής. Ενδεικτικά αναφέρω τους Slug, Murs, Esoteric, Jarobi, Soul Khan, J-Live, R.A. The Rugged Man και πολλοί άλλοι.

Όλες οι απορείες που μπορεί να είχατε για τη ζωή των ηρώων σας βρίσκονται εδώ. Σίγουρα, αξίζει να το δείτε ειδικά σε μια εποχή που το hip hop μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο mainstream κοινό και πολύ rappers έχουν celebrity status, είναι καλό να θυμόσαστε, οτι υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες που είναι "κανονικοί" άνθρωποι. Και για να απαντήσουμε και στην ερώτηση που κάναμε, θα παραθέσουμε το poster της αφίσας, το οποίο χρησιμοποιεί τους στίχους του Kool Moe Dee στο κλασσικό "I Go To Work".

 

12570_310x459